Морська піхота відпрацьовує навички танкового бою в складних умовах місцевості і освоює нову зброю

Дата: 18.02.2022
Автор:
Танкісти окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського вдосконалювали навички водіння бойових машин у складних умовах місцевості.
Під час заняття військовослужбовці долали різноманітні перешкоди. За підсумками занять морські піхотинці показали відмінні результати.
Тим часом, у підрозділи української морської піхоти  надходять зразки сучасного озброєння, які були передані у межах військово-технічної допомоги від Великої Британії та США, повідомляє Командування морської піхоти.

В бригадах морської піхоти розпочався курс інтенсивної підготовки розрахунків ПТРК NLAW та гранатометів M141.

Командувач морської піхоти генерал-лейтенант Юрій Содоль зазначив, що сьогодні стоїть завдання, щоб кожен морський піхотинець, не залежно від військових звань та посад, знав основні ТТХ й міг застосувати ПТРК NLAW та гранатомет M141.

сті«Ми розуміємо, що це дуже ефективна та водночас проста у застосуванні зброя. Водночас у ході бою, можуть виникнути різні ситуації. Наприклад, оператор ПТРК може бути пораненим, тому кожен морський піхотинець, який опиниться поруч, має взяти до рук NLAW, навести на ціль та здійснити пуск», – сказав генерал-лейтенант Юрій Содоль.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру