Харківський художник створив серію плакатів, що закликають до захисту України

Дата: 26.01.2022
Автор:

Художник з Харкова Нікіта Тітов створив серію мотивуючих плакатів, які пропагують тотальне залучення українців до захисту держави від іноземного вторгнення.

Один з плакатів, на якому – зображення акумуляторної батареї з повною зарядкою, якеа демонструє повну готовність суспільства до відбиття російської агресії; на іншому плакаті – контурне зображення озброєної України (включно з Кримом та іншими тимчасово окупованими територіями).

Нікіта Тітов – митець, який відомий вже й за межами України. Оформлена харківським художником пам’ятна монета України “Передова” (із зображенням українського військового й медика) напередодні Нового року здобула перемогу у престижному міжнародному монетному конкурсі “Монета року” – у номінації “Найбільш надихаюча монета”. Всесвітній конкурс “Монета року” щорічно проводить авторитетне нумізматичне видання World Coin News за підтримки The Journal of East Asian Numismatics. Цього року конкурс відбувся у 39-ий раз. Суддівська колегія з понад 100 експертів у галузі нумізматики з усього світу визначала переможців серед близько 400 монет, випущених у 2020 році. Свої монети для участі в конкурсі подали понад 50 країн світу.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру