13-річна українка приголомшила світ боксу надпотужним тренуванням

Дата: 11.01.2022
Автор:

Українська боксерка Кіра Макогоненко, яка минулого року завоювала золоту медаль на юніорському чемпіонаті Європи, спричинила фурор у Мережі. Захоплення юною спортсменкою висловив навіть легендарний Леннокс Льюїс.

13-річна українка виклала в Instagram відео одного зі своїх тренувань. Дівчинка на прізвисько ”Рожева пантера” виконала трюк, який навряд чи зможуть повторити навіть найращі боксери-професіонали, повідомляє ТСН.

 Кіра однією рукою жонглювала м’ячем, а другою била по пневмогруші. Все це вона робила одночасно, ще й балансуючи на дошці.

Майстерність юної українки не залишилася поза увагою топових промоутерських компаній світу. Top Rank та DAZN Boxing опублікували ролик із тренування дівчинки у себе в соцмережах.

Запостив відео собі на сторінку в Instagram і колишній чемпіон світу в надважкій вазі Леннокс Льюїс. Британець зазначив, що ніколи не робив нічого подібного. “Менні (Стюард, тренер Льюїса – прим.) ніколи не змушував мене робити таке. Чудова робота”, – написав легендарний боксер під відео.

Менш ніж за тиждень відео на сторінці українки в Instagram зібрало понад 150 тисяч переглядів. Користувачі соцмережі щедро розхвалили дівчинку за її навички. “Приголомшливо”, “Це нереально”, “Координація, реакція, таймінг - топ”, “Оце у тебе мозок працює, як ти його так розігнала?” - написали любителі боксу під вірусним роликом.

Додамо, що 13-річна боксерка вже встигла провести 57 поєдинків, у всіх вона перемогла.

Мрією дівчинки є виступити на Олімпійських іграх. Тренує Кіру її батько, який є дворазовим чемпіоном світу з кікбоксингу та чемпіоном України з рукопашного бою.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру