Командувач ООС заявляє: у разі необхідності проти ворога застосують американські ракетні комплекси “Джавелін”

Дата: 04.12.2021
Автор:

Командувач операції Об’єднаних сил Олександр Павлюк попередив, що у разі “лобового” наступу на Україну зі сходу російська армія і бойовики зазнають величезних втрат, і самі це розуміють.

Про це Павлюк заявив у інтерв’ю “Радіо Свобода”: “Йти в лоб – це для них дуже небезпечно, це величезні втрати з їхньої сторони”.

З огляду на це, пояснив Павлюк, противник як один із варіантів наступу розглядає спробу оточити сили ООС на Донбасі, відрізати від решти України і поступово знищити. За словами командувача, цю можливість у ЗСУ враховують і посилюють свою готовність на відповідних напрямках. Крім того, нагадав Павлюк, на озброєнні в України є сучасні американські протитанкові ракетні комплекси “Джавелін”, і при необхідності сили ООС готові їх застосувати.

Водночас командувач зазначив, що наразі, як таких, дій противника щодо можливого наступу в українській армії не бачать. Більше того, як розповів командувач, ще навесні біля кордонів України було 53 російських батальйони, а зараз – лише 40. І це не такий “кулак”, яким можна “пробити” Україну, особливо зараз, коли в Україні до пів мільйона людей з досвідом бойових дій.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру