На межі з окупованим Кримом ЗСУ випробували потужні тактичні ракетні комплекси

Дата: 05.05.2021
Автор:

Випробування тактичних ракетних комплексів «Точка-У» пройшли на полігоні в Херсонській області, повідомляє 1NEWS з посиланням на пресслужбу командування ООС.

Екіпажі вийшли в район бойового застосування і здійснили топографічну прив’язку перед проведенням умовних пусків по місцях навантаження на кораблі морського десанту умовного противника, а також і умовного тактичного десанту на вертольоти”, – прокоментував хід тактико-спеціальних навчань командувач генерал-лейтенант ООС Сергій Наєв.

У ході тренування розрахунку пускових установок екіпажі відточували злагодженість своїх дій. Батареї по сигналу швидко здійснили марш, зайняли вогневі позиції і розвернулися, після чого оператори відпрацювали точне наведення на цілі. Усе це проходило під строгим контролем командирів.

Відзначається, що після першого етапу навчання воїни-ракетники продемонстрували швидкий відхід і зміну вогневих позицій. Вже на завершення екіпажі під прикриттям димової завіси приховано вирушили в райони зосередження.

За словами Наїва, усі без винятку підрозділи, які підпорядковані командуванню і несуть бойову службу на південному напрямку вздовж кордону з тимчасово окупованою територією АР Крим, системно займаються підвищенням можливостей до дій за призначенням.

«Наша розвідка постійно і пильно стежить за обстановкою, а підрозділи постійно покращують здатність до навчання особового складу», – запевнив командувач.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру