Танкісти ЗСУ “відпрацювали сценарій” штурму опорних пунктів з нанесенням максимальних втрат ворогу

Дата: 10.01.2021
Автор:

Окрема танкова Сіверська бригада тренувалася завдавати максимальних втрат противнику.

 Про це повідомляє пресцентр 1 ОТБр.

З метою підвищення умінь в тактичних діях у складі роти, з особовим складом танкових батальйонів бригади відбулися ротно-тактичні навчання. За задумом навчань, танкові роти висунулись за визначеним маршрутом в район очікування. Після розгортання в бойовий порядок, за сигналом, відбулося введення в бій головних сил.

Перша танкова рота вийшла на рубіж із завданням завдати максимальних втрат противнику, не допустити його просування в глибину оборони. Додатково рота повинна бути готовою до здійснення контратаки противника, з метою відновлення переднього краю оборони першого ешелону. Кожна із танкових рот мала своє бойове завдання, одним із яких було – знищення опорного пункту умовного противника, здійснення відбиття контратаки батальйонних резервів противника та нападу повітряного противника.

«За підсумками навчань особовий склад добре впорався з поставленим завданням. Умовного противника – знищено. Мета навчань досягнута», – підбив підсумки т.в.о. заступника командира бригади Роман ШЕРЕМЕТ.

На тренуваннях 1-а Сіверська танкова бригада застосувала, зокрема, отримані у грудні 2020 року модернізовані танки Т64БВ.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру