Мобільний додаток для підлітків “Знай наших” популяризує історію та Визвольну боротьбу українців

Дата: 25.12.2020
Автор:

Фронтмен гурту Ot Vinta, очільник творчого об’єднання «Знай наших» Юрій Журавель разом з командою однодумців удався до інтеграції в освітній процес нових форм виховання підлітків — створив розділи творчого об’єднання «Знай наших» в YouTube, Facebook та Instagram. Спочатку акцент робили на залучення користувачів ПК, однак стрімкий розвиток комунікаційної індустрії й упровадження нових стандартів зв’язку дав розробникам змогу суттєво розширити свою цільову аудиторію.

Додаток, створення якого підтримав Український культурний фонд, допоможе всім охочим долучитися до майже 100-тисячного війська спільноти «Знай наших» як в Україні, так і за її межами. Адже, за переконанням ідейного натхненника проєкту, саме комунікатори стали одним з основних гаджетів сучасного життя і дорослих, і дітей.

— За перші дні тестування нашого ноу-хау ми вже отримали тисячі лайків і поширень посилання на інтернет-ресурс «Знай наших» від користувачів мереж, які хочуть знати історію України, власними руками будувати вільну країну. З кожним днем кількість патріотів зростає, — розповів кореспонденту АрміяInform пан Юрій.

— Не так давно відбулася низка хакерських атак на ресурси інтернет-мережі Google та YouTube. Саме тому під час демонстрації мобільної версії «Знай наших» програма YouTube не завантажувалася, а кілька інших інструментів мобільного додатка одночасно підвисали… Наразі все позаду, а проєкт, який було втілено за 9 місяців, успішно працює. Десятки історій про українських героїв з відео-, аудіосупроводом, анімацією й можливістю користувачів пройти тест на перевірку своїх знань — це тільки початок!

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру