Український бренд сервісу доставки виходить на ринок Кіпру і Нідерландів

Дата: 23.12.2020
Автор:

Український сервіс доставки Raketa виходить на ринок Кіпру та проводить ребрендинг. Наступною країною, де він з’явиться, мають бути Нідерланди. 

Про це в інтерв’ю з НВ Бізнес розповів співзасновник компанії Олексій Юхимчук, передає Асоціація рітейлерів України.

Як зазначається, всього у “першій хвилі” експансії компанії запланований вихід на ринки щонайменше десяти держав. Одночасно з початком роботи за межами України Raketa змінить свою назву на більш зрозумілу для європейської аудиторії — сервіс називатиметься Roket.

Співзасновник компанії Олексій Юхимчук зазначив, що вихід за межі України нівелює ризики присутності в одній країні та дозволить розвиватися, як міжнародній компанії.

Юхимчук додав, що вибір Кіпру як першої країни для запуску на міжнародному ринку був обумовлений двома чинниками: відносно невеликим розміром самої країни та її приналежністю до Євросоюзу.

“Другі — Нідерланди. Там ми будемо відкривати бізнес після Кіпру. З приводу країни №3 є кілька претендентів. Поки можу сказати, що це — Західна Європа. Весь список країн ми повністю, на жаль, поки не можемо озвучити”, — зазначив Юхимчук.

За його словами, компанія готує запуск в Нідерландах з березня наступного року. Однак точні терміни запуску можуть залежати і від локдаунів.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру