Наступними після поліцейських США, українські електробайки для патрулювання закупила поліція Мексики

Дата: 06.12.2020
Автор:

Український стартап Delfast поставив поліції мексиканського міста Мехікалі  перші три електробайки.

Стартап Delfast, який рік поспіль намагається знайти кошти на будівництво заводу з виробництва електровелосипедів в Україні, поставив свої електробайки Delfast TopCop поліції Мексики. Цією новиною поділився на своїй сторінці у Faсebook засновник компанії Данило Тонкопій.

На опублікованих ним фото видно, як українські електробайки приймає мер міста Мехікалі (адміністративний центр штату Нижня Каліфорнія, Мексика) пані Marina del Pilar Ávila Olmeda. Екологічний чистий транспорт місцеві поліцейські використовуватимуть для патрулювання історичного центру міста.

Угода про постачання електробайків Delfast TopCop для тестування поліцейськими міста Мехікалі була підписана ще у лютому 2020 року, до початку всесвітньої пандемії і карантинних обмежень. Як повідомляється на офіційній сторінці поліції, правоохоронці отримали перші три електробайка.

TopCop оснащений двигуном потужністю 5 кВт (6.7 к.с.), який дозволяє розігнати його до 80 км/год, та акумуляторною батареєю на 3.5 кВт/год. Запас ходу моделі – 280 км. У електробайка є GPS-трекер та блокування двигуна. При необхідності можна встановити радіоприймач, причеп, спецільні кріплення для зброї або вогнегасника.

Як раніше повідомляв Autogeek, американські копи штату Північна Кароліна теж почали патрулювати на українських електробайках.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру