Львівські десантники представляють Україну на міжнародних навчаннях “Saber Junction – 2020” у Німеччині

Дата: 07.08.2020
Автор:

У Федеративній Республіці Німеччина розпочалося багатонаціональне навчання “Saber Junction – 2020”. До навчання, яке буде проходити на базі Багатонаціонального міжвидового центру з підтримки боєготовності, місто Хохенфельс,  залучаються 17 держав, у тім числі й наша. 

Україну представлятиме підрозділ 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, яка дислокована на Львівщині.

Весь особовий склад даного підрозділу має чималий бойовий досвід, набутий в бойових діях з російсько-окупаційними військами на сході України. Дехто з військовослужбовців брав участь у міжнародних операціях з підтримання миру та безпеки, а також багатонаціональних навчаннях.

Необхідно відзначити, що українські підрозділ, як і решта країн-учасників, проходив 14-ти денну обсервацію на території військової бази. Для безпеки учасників багатонаціонального навчання, військовослужбовців кілька разів було перевірено на Covid-19, результати – негативні.

Під час обсервації, щоб не втрачати форми, із дотриманням всіх карантинних заходів, воїни-десантники щодня підвищували практичні навички під час занять з основних предметів бойової підготовки, а також активно займалися спортом. Адже саме їм випала честь представляти Україну та її Збройні Сили на престижному багатонаціональному навчанні.

Вчора, 5 серпня, українські десантники отримали та налагодили необхідне майно та спорядження, а також розпочали заходи безпосередньої підготовки: планування, проведення інструкторсько-методичних занять у складі підрозділів рівня взвод – рота, проведення занять з військовими посередниками тощо.

Під час польової фази багатонаціонального навчання “Saber Junction – 2020”, підрозділ 80-ї окремої десантно-штурмової бригади буде діяти в складі 503-го полку 173-ї повітряно-десантної бригади ЗС США в Європі.

Нагадаємо, що “Saber Junction” – це серія багатонаціональних навчань, які проводяться Командуванням підготовки 7-ї армії Сухопутних військ Збройних Сил США.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру