У зоні ООС знищена бойова позиція ворога: вбиті 4 і важко поранені 3 терористи

Дата: 01.07.2020
Автор:

Бійці 54-ї окремої механізованої бригади ЗСУ знищили позицію бойовиків, скоригувавши вогонь після перегляду ворожого пропагандистського відео з хвалькуватим інтерв’ю бойовика Саші “Скіфа”. 

«Уважно переглянувши відео, ми побачили свої помилки, вирахували більш точно місця укриття бойовиків і чекали. Коли почався черговий обстріл наших позицій, полетіла отвєточка на «улюблену» позицію Саші «Скіфа», яку він нам належним чином «підсвітив», – йдеться в повідомленні на сторінці бойової групи «К-2» в соцмережах, передають Патріоти України.

Відео з ліквідацією позиції бойовиків, відзняте українським розвідувальним квадрокоптером, розпочинається з “титрв”, у яких бійці ЗСУ насмішкувато “дякують” терористам за самонаведення: “54 ОМБР дякує товаришу Саші-”ходоку” за якісну фото- і відеофіксцію з геолокацією батальйону “Восток”. Після твого виступу ми побачили помилки в роботі і все швидко виправили…”, – йдеться у “передмові” до відео із знищенням ворожого укріплення.

Також зазначається, що позиції бойовиків “обробили” виключно калібрами, дозволеними Мінськими угодами.

Бійці повідомляють, що ворожу позицію з великокаліберним кулеметом повністю знищили. Водночас ліквідовані четверо бойовиків, а троє – важко поранені.

Стоп-кадр з відео знищення ворожої позиції

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру