У Чорногорії відкрився реабілітаційний центр для українських військових

Дата: 22.06.2020
Автор:

У місті Сутоморе в Чорногорії відкрили український реабілітаційний центр, на базі якого проходитимуть реабілітацію українські військові. Про це у Facebook повідомив консул Посольства України в Чорногорії Михайло Шматов, передає Укрінформ.

“В місті Сутоморе було урочисто відкрито український реабілітаційний центр. Саме на базі цього центру буде в майбутньому проходити реабілітація наших українських військових. Це та мета, до якої крок за кроком, ми за допомогою нашої діаспори йдемо”, – написав він.

Дипломат також виклав фото і відео стосовно цієї події. “Те, що наші українські солдати будуть проходити реабілітацію саме в українському центрі, саме завдяки українцям – це дуже круто. Я дуже сподіваюся, що до цього проєкту долучаться всі небайдужі, і що ми зберемо необхідну суму коштів, щоб привозити наших солдат сюди не лише як одноразові акції, а зробити це і три, і чотири рази на рік — скільки це буде можливо. Щоб максимально допомогти та максимально показати, що  українці тут дійсно можуть показувати свій патріотизм, свою позицію і робити щось практичне, чим вони можуть допомогти Україні”, – сказав він на відео.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру