Футболіст бельгійського “Брюгге” і Збірної України переконаний: карантин зробить наших спортсменів лише сильнішими

Дата: 03.04.2020
Автор:

 Український захисник бельгійського “Брюгге” Едуард Соболь поділився думками з приводу перенесення чемпіонату Європи на наступний рік, повідомляє сайт Sportanalytic.com.

“Я думаю, що всі хлопці дуже чекали фінального турніру і дуже хотіли зіграти на Євро. Але в ситуації, що склалася, напевно, перенести чемпіонат було правильним рішенням, щоб швидше зупинити цю пандемію. Думаю, коли вірус відступить, у всіх уже будуть хороші емоції, і ми зможемо знову думати про Євро.

Зараз здоров’я на першому місці, а перенесення Євро, можливо, зробить нас у чомусь сильнішим, і ми зможемо додати за рік в деяких компонентах, на які вкажуть тренери збірної. Але вже і зараз можна сказати, що Андрій Шевченко провів великий обсяг роботи, з ним команда досягла прогресу і виконала головне завдання у відбірковому циклі”, – сказав Соболь.

Едуард, хоч і грає за бельгійський клуб “Брюгге”, проте входить до Національної Збірної України. Свого часу відзначився у розмові з російськими журналістами, прямо заявивши на їхнє питання, що більшість футболістів – патріоти України і допомагають своїй армії. І це – добре!..

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру