Популярний музичний гурт Kozak System знявся у кіноролі середньовічних козаків-музикантів

Дата: 11.03.2020
Автор:

За сюжетом, події у телесеріалі «Козаки. Абсолютно брехлива історія», який покажуть на телеканалі ICTV восени 2020 року, розгортаються в XVI столітті. Автори обіцяють глядачам пригодницьку історію про козаків з елементами фантастики. Основні зйомки костюмованої історичної комедії/трагікомедії відбуваються в Пирогові під Києвом, на Хортиці у Запоріжжі та в Буцькому каньйоні на Черкащині.

Крім відомих акторів, у проекті бере участь і популярний український фолк-рок-гурт Kozak System. Його учасники не тільки запишуть саундтреки до серіалу, а й постануть перед глядачами в ролі козаків-музикантів у середньовічному селі.

Фронтмен гурту Іван Леньо розповідає: «Не часто в Україні створюють проекти про середньовіччя такого високого рівня і для нас це честь, що режисерська група зацікавилася нашою музикою, та ще й зробила можливим, щоб пісні підійшли до проекту. Спочатку нам здалося це дивним, оскільки наш стиль досить сучасний, але команда переконала, що пісні підійдуть, тому з нетерпінням чекаємо, яким чином вони вмонтуються у фільм про козацькі часи».

У серіалі будуть використані дві пісні Kozak System – «Ми – Боги» і «Шабля». Також гурт готує кілька нових композицій спеціально для цього проекту.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру