У першій козацькій столиці, у Чигирині, відбудеться Фестиваль Святого Миколая

Дата: 13.12.2019
Автор:

Фестиваль Святого Миколая у Чигирині відбудеться у першій козацькій столиці 14 грудня та стане однією з найяскравіших подій грудня в Україні!

Гостей чекає видовищний «Парад зірок Святого Миколая», фантастичні виступи колективів з усієї країни в межах Всеукраїнського конкурсу міні-мюзиклів, яскраві незабутні шоу та зустріч із головним добродійником – Святим Миколаєм…

Що неодмінно варто побачити, де побувати та в яких активностях взяти участь?

10.00 – «Парад зірок Святого Миколая»
Яскравим стартом фестивалю стане святкова хода центром Чигирина – вулицею Богдана Хмельницького. Формування колони розпочнеться о 9.40 на проїжджій частині біля Чигиринського ЗЗСО №1 імені Б.Хмельницького. До участі запрошуємо організовані туристичні групи, представників установ та населених пунктів і всіх охочих долучитися до яскравого та доброго дійства. Наявність святкових атрибутів у вигляді зірок, а також святкового вбрання заохочується.
На чолі ходи традиційно крокуватимуть велетенські янголи. Ритм задаватиме запрошений оркестр, а колорит створюватимуть учасники конкурсу міні-мюзиклів та юні чудодійники. Спільно учасники пройдуть центром міста до Резиденції Богдана Хмельницького, де відбуватиметься святкове дійство фестивалю.

11.00 – запрошуємо всіх на встановлення Всеукраїнського рекорду з виконання пісні «Ой хто, хто Миколая любить» біля головної сцени фестивалю.

з 12.00 – Всеукраїнський конкурс міні-мюзиклів.
Єдиний конкурс міні-мюзиклів в Україні вже втретє відбудеться у Чигирині. Учасниками стануть творчі колективи з різних регіонів, що змагатимуться за призовий фонд конкурсу у двох категоріях – «Аматори» та «Професіонали». Конкурсанти представлять на головній сцені фестивалю авторські театралізовані дійства на вічні теми любові, віри та добра.

12.30 – початок проведення конкурсу на кращого янгола.
Тут фантазію учасників організатори не обмежують. А переможців конкурсу очікують «янгольські» подарунки від Ювелірного Дому ZARINA.

13.00 – розпочинається конкурс «Коронована українка».
З давніх-давен атрибутом кожної українки була хустка. Тож беремо хустки і творимо з них дивовижну красу. Вік учасниць від 0 до 99 років.

О 15:00 відбудеться підведення підсумків проведених конкурсів та нагородження переможців.

З 16.00 учасників фестивалю вітатимуть наші зіркові гості – два фіналісти “Х-фактора” , Ірина Українець , і вже майже постійна учасниця фестивалю маленька, але така яскрава зірочка Вероніка Морська.

Всі бажаючі матимуть змогу відвідати автограф-сесію зі спеціальною гостею нашого фестивалю – акторкою, журналісткою та телеведучою програм «Рандеву» і «Кіно» на 5 каналі, також ведучою проекту «Вечер с Яниной Соколовой» на YouTube Яніною Соколовою.

О 17.00 на гостей свята очікує феєричний сюрприз!
________________________________________________________________
Впродовж всього дня з 9.00 до 18.00 працюватимуть також постійні локації:

РЕЗИДЕНЦІЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ
Вартість благодійного квитка – 50 гривень

На гостину до Миколая гості зможуть потрапити лише у супроводі провідника до української Лапландії. На шляху до Резиденції Святого Миколая кожен гість повинен буде відгадати загадки та подолати казкові перепони. Наприкінці цього шляху перед гостями відкриються двері Резиденції, де їх чекатиме Святий Миколай та символічні подарунки – для кожного!

ФЕЄРІЯ КОЛЬОРУ СЕРЕД ЗИМИ
Всіх без винятку діток захопить чудодійство Colorit «Розмальовка кольоровим піском”. Вартість цього фантастичного дійства 70-100 грн, а за 300 грн. можна навіть придбать дитячі набори для творчості, які будуть чудовим подарунком для малят до зимових свят.

КАЗКОВА МАЙСТЕРНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ
Серія майстер-класів зі створення казкового святкового настрою для дітей. Вартість квитка до участі в кожному – від 20 до 50 гривень

ЯРМАРОК «КАЗКОВА СТОЛИЦЯ»
Найкращі подарунки до свят – ті, що створені з душею… Майстри з усієї України запропонують гостям фестивалю незвичайні вироби та речі, яких не знайдеш у звичайних магазинах.

БЕШКЕТІВКА
Територія безкоштовних розваг для дітей, де малеча зможе випробувати свої сили в безпечному екстримі – пройти смуги перешкод різної складності.

Жоден гість не залишиться голодним завдяки учасникам фестивалю вуличної їжі! Під час свята гості фестивалю матимуть змогу смачно поїсти та зігрітися теплими напоями…
_________________________________________________________________
Фестиваль Святого Миколая відбудеться за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації, Чигиринської міської ради, Чигиринської районної державної адміністрації та Чигиринської районної ради.
Партнером найдобрішого дійства для дітей стала компанія Ювелірний Дім ZARINA

Організатори дійства: БФ «ВІРА. НАДІЯ. ЛЮБОВ», ГО «Громадянський рух «За процвітання Черкащини», громадський актив Чигиринської об’єднаної територіальної громади.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру