Презентуючи ювелірну колекцію, знаменита Яніна Соколова вбрала вражаючу вишиту сукню від черкаських майстринь

Дата: 12.12.2019
Автор:

Обличчям нової колекції прикрас від українського діамантового бренду ZARINA стала знаменита журналістка, активістка, телеведуча, актриса, медіаамбасадор руху за права жінок «He for She» в Україні та волонтер ООС Яніна Соколова.

Представляючи колекцію ювелірних виробів “Меланка”, Яніна вбрала сукню «Березіль», вишиту черкаськими майстринями бренду TELIZHENKO fashion house. Сукня оздоблена унікальною вишивкою рослинно-геометричного стилю, головним елементом якої є зірка – 12-променева зірка, промені якої розвернуті в простір – символ досконалості: фізичної і духовної повноти. В осерді зірки – ромб (криниця) – як символ народження сокровенного. Від них відходять різнонаправлені спіралі – збалансоване світотворення. Зорі, спіралі, ромби доповнені дубовим листям і квітами – несуть значення неймовірного розквіту…

Наряд доповнює декоративний головний убір, який завершує образ презентації ювелірної колекції «Меланка». Як відомо, Меланка – це новорічний обряд з традиційним перевдяганням у тварин (найчастіше – коза і ведмідь) та фольклорних персонажів.

Олександр БРАВАДА

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру