На КПП “Каланчак” піймали кримського сепаратиста, якому дуже хотілося український безвізовий закордонний паспорт

Дата: 04.12.2019
Автор:
3 грудня на контрольно-пропускному пункті «Каланчак» на адміністративному кордоні з Кримом був затриманий член партії «Єдина Росія» Ігор Кучерявий, який активно підтримував окупацію Криму, передають Патріоти України.
“Діяч” відомий не тільки тим, що активно підтримував окупацію Криму і є членом партії «Єдина Росія». Під час окупації півострова він організовував так звані «загони самооборони» і «блокпости» в Севастополі. Міноборони країни-окупанта нагородило його медаллю «За повернення Криму».
Кучерявого затримали, за даними телеканалу ATR, він погодився давати свідчення проти соратників і бойовиків-«самооборонівців».
Кучерявий їхав в Херсонську область отримувати український закордонний паспорт. Цей нюанс викликав обурення в соціальних мережах. Прихильники «рідної гавані» гаряче засуджують Кучерявого, якому захотілося виїхати із окупації в Європу з українським безвізовим закордонним паспортом.
Втім, це далеко не поодинокий випадок, коли активних посібників окупантів Криму ловлять саме на бажанні отримати закордонний паспорт України, який значно кращий і престижніший від російського паспорта.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру