Новий рік розпочнеться з показу в кінотеатрах Різдвяної казки «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке» за сценарієм уманського казкаря Сашка Лірника

Дата: 27.11.2019
Автор:

З 1 січня у кінотеатрах по всій Україні розпочнеться показ фільму «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке», який відзнято за підтримки Державного Агенства України з питань кіно та Міністерства Культури України.

Творці фільму готові продемонструвати його і в найвіддаленіших населених пунктах країни, пише “Козацький край”.

“Є багато мешканців у таких районах, де кінотеатрів великих немає,але є можливість показати картину у БК або ще десь.Тому звертаюся:компанія «2016» та компанія «Юкрейніан Фільм Дистриб’юшн» готові вирушити у будь-який куток України для показу Різдвяної казки «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке» з метою популяризації українського кіна. Щоб люди,які не можуть дістатися до центрів, мали змогу побачити ПЕРШУ українську козацьку казку (не плутайте з дитячим кіно. Це саме казка!). Ми готові привозити казку у районні центри. Продюсери,виконавці,автор сценарію,режисер готові приїзжати та презентувати казку. Звертайтеся! Бо дуже багато запрошень з Європи, ми ж хочемо й вам показати, але не тільки у великих містах. Умови дуже смішні. Пишіть нам в коменти або у месенджері” – звертаються творці фільму з офіційної сторінки у Facebook.

Тим часом автор сценарію, казкар з Умані Сашко Лірник емоційно звернувся до прихильників своєї творчості: “Ну от. Тепер уже офіційно і точно. Погнали поширювати і записуватись на перегляди в кіно. Ну, і друзів агітуйте. Бо соромно буде одночасно нити про те, що “українського кіно немає” і не піти на першу українську козацьку Різдвяну казку в час Нового року і Різдва.

Замість ідіотських російськомовних шоу із тупими аніматорами, краще на канікулах піти всією родиною на комедійний козацький героїчний Різдвяний фільм за моїм сценарієм. Це той сценарій, який я не віддав знімати в Москву. За величезні гроші. Хотів, щоб Україна мала своє українське кіно. Ну от. Маємо!”

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру