Українські військові знищили російську техніку під Горлівкою і Брянкою та зруйнували опорний пункт бойовиків на підступах до Донецька

Дата: 30.03.2019
Автор:

Це озброєння, на яке було даремно потрачено гроші російських платників податків, знищене точним ударом ЗСУ...

Українські військовослужбовці знищили станцію радіоелектронної боротьби «Житель» російського виробництва, а також зенітно-ракетний комплекс “Оса-АКМ». Про це на своїй сторінці у Facebook розповів офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц, передають Патріоти України.

З посиланням на дані розвідки він повідомив, що в районі непідконтрольної Горлівки був знищений ЗРК «Оса-АКМ» незаконних збройних формувань. Крім того, в районі населеного пункту Брянка на Луганщині (знаходиться під контролем НЗФ «ЛНР») вогнем ЗСУ була знищена автоматична станція перешкод Р-330Ж «Житель» виробництва РФ, яка перебуває на озброєнні російської армії з 2008 року.

Імовірно, саме ця РЕБ «Житель» була зафіксована спостерігачами СММ ОБСЄ, про що сказано в звіті від 28 березня 2019 року. Фото виявленої РЛС було опубліковано в звіті Місії від 19 березня.

Окрім того, українські військові в зоні ООС показали фото знищеного опорного та спостережного пункту бойовиків “Крокодил” на одному із териконів на західних околицях Донецька.

Відповідні фото розмістили на своїй сторінці у Facebook 24-a окрема механізована бригада імені короля Данила.

Військові зазначають, що цю позицію самі бойовики називали “опорою та основою для оборони Донецька”. Окрім цього, із “Крокодила” контролювалась дорога Красногорівка-Мар’їнка та обидва населених пункти.

“Декілька днів тому, завдяки умілим та злагодженим діям військовослужбовців королівської бригади було здійснене успішне вогневе ураження позицій противника на “Крокодилі”, результати якого ви зараз можете спостерігати на фото нижче”, – йдеться у повідомленні прес-служби бригади.

Фото з українських безпілотників дають змогу роздивитися, як на долоні, зруйновані ворожі “нори” на околиці Донецька – до якого звідси рукою можна дістати…

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру