Літак ВПС Великобританії, що злетів з бази на Кіпрі, провів розвідку берегів окупованого Криму

Дата: 23.07.2018
Автор:

 У суботу, 21 липня, літак військово-повітряних сил Великої Британії Raytheon Sentinel R1 провів розвідку біля берегів окупованого Криму і Краснодарського краю РФ.

Про це стало відомо завдяки моніторинговому ресурсу Plane Radar. Відповідно до його даних, літак з бортовим номером ZJ691 злетів з військової бази Акротірі на Кіпрі о 14:11 по Києву.

Розвідник облетів Крим не менше двох разів. Обліт окупованого півострова завершився близько 16 години, після чого літак полетів на базу на Кіпрі. Бортовий номер ZJ691 належить літаку Sentinel R.1, що входить до королівських ВПС Великої Британії.

Нагадаємо, на початку січня американські військові літаки два рази провели розвідку поблизу берегів анексованого Росією Криму. У лютому два американських літака-розвідника баражували над узбережжям Криму, здійснюючи комплексну розвідку. У березні безпілотник RQ-4B Global Hawk і патрульний протичовновий літак ВМС США P-8A Poseidon здійснили нові розвідувальні польоти вздовж берегової лінії окупованого Росією Криму. У квітні патрульний протичовновий літак Військово-морських сил США P-8A Poseidon здійснив розвідувальний політ поблизу південного узбережжя окупованого Криму.

glavcom.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру