Білий “бус” з чорним прапором: “гумконвой” з Чигиринщини до Маріуполя прибув під холодноярським знаменом

Дата: 17.01.2018
Автор:

Настоятель чигиринського храму Святих Петра і Павла та холодноярського храму Петра Багатостраждального (Калнишевського) отець Василь Циріль у Різдвяні свята вчергове побував з волонтерською місією на сході країни – у Маріуполі на Донеччині. Як завжди, з ним був холодноярський чорний прапор зі словами “Воля України або смерть!”, який завжди супроводжує козацького капелана у таких поїздках…

Доставлена гостями з козацького краю гуманітарна допомога посередництвом місцевих священиків потрапить до сирітського будинку та дому престарілих у Маріуполі. Дякуючи усім, хто долучився до доброї справи, отець Василь зазначив: “Саме там і народжується Христос, де виконується воля Божа, там де твориться добро, милосердя, любов до ближнього та співчуття! Хочу подякувати усім, хто долучається до добрих справ, допомагає, проявляє милосердя, співчуття до наших воїнів, до дітей-сиріт, до знедолених та самотніх стареньких людей. Саме перед святом Різдва Христового було зібрано та доставлено гуманітарну допомогу, подарунки, гостинці в місто Маріуполь до наших бійців, а також допомога в сирітський дитячий будинок та в дім перестарілих, все привезене передали владиці Сергію котрий там опікується вищевказаними.

Подяку висловлюємо небайдужим чигиринцям, всіх багато тому поіменно неможливо всіх відмітити, тому назву хоч тих, що найбільше долучились, благодійників Кравця О.І., Гринюка В.С., працівників Чигиринського Національного Заповідника музею Б.Хмельницького, Клименка В.А. та Терещенка Г.А. (котрий власним авто доставляв зібрану допомогу), волонтерам з міста Олександрія – Сергію Михайловичу та Олені Миколаївні, та й усім усім тим, хто допомагає!”

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру