Українець Усик під час поєдинку у США нокаутом підтвердив своє чемпіонство за версією WBO

Дата: 18.12.2016
Автор:

Один з моментів переможного бою

Промоутер українця Олександр Красюк впевнено заявляв, що Усика в США вважають покращеною копією легендарного Евандера Холіфілда.Як би там не було, але фактор нерідних стін, непростий суперник і мандраж робили цей бій не таким простим, яким він був на папері.

Сімферополець Олександр Усик перед фотокамерами у США позував у майці з картою, де Крим, як і має бути - частина України

 Перший раунд видався надзвичайно спокійним і небагатим на яскраві моменти – воно й не дивно, адже необдуманно лізти вперед ніхто не хотів. Усик впевнено контролював дистанцію, час від часу пробиваючи одиничні джеби. Суперник намагався огризатися, але, відверто кажучи, у нього це зовсім не виходило – всі його удари прилітали в захист українця і ніякої небезпеки не несли.
Другий раунд розпочався неочікуванно – Табісо зайняв центр рингу, що було не характерним для нього в попередніх боях. Українець, маючи вагому перевагу в габаритах, намагався розстрілювати претендента з дальньої дистанції, але швидкий африканець зводив усі зусилля українця нанівець.
Рівний бій продовжився і в наступних трьох раундах непоступливий Мчуну впевнено тримався і моментами навіть перегравав Олександра. Боксери обмінювались джебами, але розвинути успіх жоден з них не зміг. Усик почав частіше проводити комбінації, але заграючись, отримував неприємну відповідь у вигляді болючих пропущених.
Такий рівний хід бою явно не влаштовував чемпіона, і в шостому раунді він почав активно додавати, пробиваючи серії з джебів та бокових ударів. Африканця це не налякало і він продовжив огризатися. Один з ударів Усика – лівий аперкот – таки змусив Табісо опуститися на коліно рефері відрахував нокдаун.
У наступних раундах чемпіон продовжував нарощувати перевагу – українець зайняв центр рингу і продовжував бомбардувати суперника важкими ударами. Табісо почав пропускати більше, хоча віддамо належне – встигав викидати джеби, які дістали Усика.
Наступний, дев’ятий раунд Олександр продовжив, шукаючи вразливі місця у захисті суперника. Українець, затиснув Мчуну біля канатів і після серії ударів змусив останнього вислухати відлік рефері – другий нокдаун, після чого побіг добивати суперника. Ще декілька ударів – і претендент опустився на коліно втретє. Рефері зупинив бій. Нокаут. Перемога.
www.box.sport.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру