Україна і Польща підписали угоду про військову співпрацю

Дата: 03.12.2016
Автор:

Черговий привід для мілітаристської істерики у російських ЗМІ з’явився 2 грудня 2016 року. Про це стало відомо з матеріалів видання “Известия”, зазначають Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Так, у результаті двосторонніх переговорів президента України Петра Порошенка та його польського колеги Анджея Дуди було підписано Генеральну угоду про співробітництво в оборонній сфері. Відтак, документ має слугувати створенню нормативно-правової бази для пришвидшення розвитку двосторонніх зносин та поглиблення співпраці між державами на засадах принципу взаємності.

Угодою передбачено обмін технологіями у сфері військового зв’язку, узгодження воєнної політики та поставки військового обладнання та товарів подвійного призначення. Обидві сторони сподіваються, що підписання документу сприятиме підвищенню обороноздатності збройних сил як України, так і Польщі.

Підписана угода вже викликала серйозний резонанс в Російській Федерації. Зокрема, Україну традиційно звинувачують в агресивних діях, підготовці до нападу на Росію та спробах “вступити в НАТО”. Більше того, російські пропагандисти задаються питанням: “Проти кого щойно створили військовий союз Україна та Польща?”.

www.pravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру