Зірки-патріоти: топ-5 музикантів, які у 2016 році виступали у зоні АТО

Дата: 02.12.2016
Автор:

Концерт "Океану Ельзи". Фото:lime.apostrophe.ua

Деякі артисти допомагають українським військовим на Донбасі матеріально, а є й інші, хто без особливого страху їде в зону АТО, щоб порадувати бійців своєю творчістю.

  Топ-5 українських зірок, які виступали в цьому році в АТО, склав Апостроф Лайм.

1. Іван Ганзера

Найчастіше в 2016 році виступав переможець “Голосу країни” Іван Ганзера. Співак з початком війни на Донеччині почав виступати в гарячих точках і навіть спеціально створив репертуар для концертів на Донбасі. Майже весь рік Ганзера провів в зоні АТО, виступаючи в гарячих точках перед солдатами, не забуваючи і про мирних жителів.

Також він бере участь в благодійних концертах. За останній час завдяки Ганзері було зібрано близько 2 млн гривень для допомоги українській армії. Нещодавно співакові почали погрожувати за його погляди та допомогу українським бійцям. Зловмисники перейшли до виконання погроз і розгромили автомобіль дружини співака.

2. Анастасія Приходько

Нерідко в цьому році зону АТО відвідувала українська співачка Анастасія Приходько. Співачка давала концерти перед бійцями української армії і мирними жителями. За свою активну позицію та патріотизм зірка нещодавно отримала медаль “Волонтер України”.

Приходько не раз нагороджували почесними грамотами та медалями за сміливість, так як не кожна співачка і мати двох дітей, ризикне добровільно приїхати в зону бойових дій, пише видання.

3. “Океан Ельзи”

Одна з найпопулярніших українських гуртів, – “Океан Ельзи”, на чолі зі Святославом Вакарчуком виступили в травні 2016 року в прифронтовому Маріуполі. Команда зібрала на безкоштовний концерт рекордну кількість глядачів.

Крім цього, “Океани” виступали і в зоні АТО, однак, щоб уникнути небажаних ситуацій, не афішували міста свого перебування. Видання зазначає, що Вакарчук також активно допомагає українській армії матеріально. “Океан Ельзи” дає благодійні концерти на користь українських військових за кордоном.

4. Олег Скрипка

Нерідко в зоні АТО виступав лідер групи “ВВ” Олег Скрипка. Влітку цього року він з музикантами відвідав кілька гарячих точок, де виступив перед військовими і мирними жителями. Олег Скрипка неодноразово виступав перед дітьми загиблих в зоні АТО.

5. DZIDZIO

У 2016 році, влітку, до прикордонників в Краматорську завітала з концертом група DZIDZIO. На яскраве шоу музикантів, яке відбулося в селі Гостре Донецької області прибули прикордонники з Луганського і Донецького загонів, військовослужбовці Збройних сил України і місцеві жителі.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру