У Черкасах озеленили майданчик біля пам’ятного каменя Бандері й Шухевичу

Дата: 06.11.2016
Автор:

У Черкасах свободівці, сокільці й патріоти міста за допомоги «Дирекції парків» озеленили площу, висадивши барбариси, білі ялиці, горобину, клени й кущі калини поруч із пам’ятним каменем Бандері й Шухевичу. Захід присвятили пам’яті загиблого побратима, офіцера ЗСУ, добровольця “Карпатської Січі” Мирослава Мисли, що загинув місяць тому у бою з окупантами на Луганщині.

Одна із учасниць акції принесла з собою кущі калини, вона повідомила, що ці рослини придбала на кошти, які їй переслали українці з-за кордону, коли почули про проведення такого заходу.

Юрій Ботнар розповів учасникам заходу про його зміст: «Нині це перший із кількох запланованих заходів з насичення середмістя флорою. Дякую усім, хто долучився до нашої спільної праці. Переконаний, що ці рослини у центрі українського міста нагадуватимуть нам про Чин та Ідеї Мирослава Мисли. Про те, що ми маємо дбати про свою землю та плекати життя на ній. Про те, що навіть невеликий кущик згодом може стати сильним і прекрасним деревом, як і Україна має стати великою державою, а українці – заможною й непереможною нацією».

Прес-служба ВО “Свобода”

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру