Олег Скрипка до ювілею Незалежності написав пісню в стилі нео-етно рок, яку назвав “Україна”

Дата: 21.08.2016
Автор:

Олег Скрипка до 25-ї річниці незалежності презентував кліп “Україна”. Пісня написана в стилі нео-етно рок. Авторами слів та музики стали Олег Скрипка і Євген Гапон – фронтмени українських гуртів Воплі Відоплясова і Nokturnal Mortum. Відео нового музичного творіння можна переглянути на каналі “Країна Мрій”, що на Youtube, передають Патріоти України.

“Ця пісня народжувалася довго і непросто. Ми намагалися вкласти в неї власні переживання і очікування. Усі студійні аудіоверсії не встигали за виром подій в Україні. Фронтовий тур гурту ВВ із виступами в Авдіїівці, Мар’їнці та Костянтинівці ще більше змінив моє сприйняття світу.

Там я побачив українських героїв. Це – алмази, кристально чисті та міцні. У порівнянні з ними кіношні супермени – хлопчаки для биття. Я пишаюся тим, що живу на одній землі і дихаю одним повітрям із такими людьми”, – розповів Олег Скрипка про створення нової пісні.

За його словами, музичну композицію він присвятив українським бійцям.

“Ця пісня є дарунком українським бійцям-атлантам, які тримають на своїх плечах мирне небо над Україною. А також – кожному українцю, який пишається своєю країною, уособлює із нею власну долю, своє майбутнє і несе відповідальність за неї”, – додав музикант.

У кліпі використані картини відомого українського художника Олега Шупляка. Це – картини-ілюзії в техніці “Двовзори”, де на одному полотні можна побачити не лише портрет, а й пейзаж чи жанрову сцену. Також художник до кліпу створив відеоряд із фотографій.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру