Метою туру ЦК “Азов” районами Черкащини стало гуртування патріотів у єдиний рух

Дата: 20.08.2016
Автор:

Цивільний Корпус «Азов» створює громадський рух.

Нещодавно у рамках всеукраїнського туру Цивільного Корпусу «Азов» Україною, черкаські «азовці» завершили тур районами Черкащини. Мета туру – гуртування патріотичних організацій, громадських активістів, військових та волонтерів у єдиний рух.

Після Революції, яка розпочала процес новітніх національно-визвольних змагань, українці вимушені були почати жити війною – люди, які зовсім нещодавно пліч-о-пліч стояли на барикадах, продовжили боротьбу із зовнішнім агресором на сході України. Хтось – у якості волонтерів, хтось – взявши до рук зброю, медики Майдану стали військовими медиками… Та за два роки зовнішньої війни українська нація не мала змоги продовжувати внутрішню боротьбу – війна стала тим відволікаючим фактором, який змістив акценти із внутрішніх проблем нашої країни.

За час війни Азовський рух показав себе як згуртований, потужний механізм, здатний діяти як єдине ціле. Однак із усвідомленням масштабів внутрішніх проблем прийшло усвідомлення потреби гуртування. Саме з цією метою «азовці» вирушили у тур Україною.

Активісти Черкаського осередку Цивільного Корпусу «Азов» відвідали 18 міст та містечок області, у яких знайшли підтримку місцевих волонтерів, бійців та патріотів. Лише у Черкаській області прихильниками руху стали понад 1,5 тисячі  черкащан. У багатьох містах створено ініціативні групи, які згуртували усіх небайдужих патріотів.

Єднання для української нації у найтяжчі часи завжди було головним фактором перемоги, тож з такою підтримкою зовсім скоро Україна зможе отримати перемогу на усіх фронтах!

 Яна БОНДАРЕНКО

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру