Черкащан закликають підтримати створення спортзалу імені Сергія Амброса – загиблого бійця “Азову”

Дата: 14.12.2015
Автор:

14 грудня – останній день, коли можна проголосувати за поданий Цивільним Корпусом «Азов» до програми «Громадський бюджет міста Черкаси» проект «Спортивний зал імені Сергія Амброса».

Як розповів голова обласного осередку Цивільного корпусу «Азов» Дмитро Кухарчук, від інших подібних закладів спортивний зал імені Сергія Амброса відрізнятиметься тим, що матиме значно нижчі ціни.

– Це соціальна програма. Оскільки суспільство і так на межі бідності, а спорт – один із рушіїв суспільства, буде нечесно вимагати такі великі суми, як інші зали. Ми не ставимо за мету заробіток, максимум – покривати оренду і оплачувати послуги тренерського персоналу, якщо не знайдемо тих, що тренуватиме на громадських засадах, – додає очільник Цивільного корпусу. – Така ідея виникла ще в самого Сергія Амброса, але війна, на жаль, обірвала його життя, тому задум лишився нереалізований. Усі разом ми вирішили: час втілити мрію Героя в життя.

У планах «азовців» провести капітальний ремонт приміщення, створити максимально комфортні умови для тренування, а також оснастити спортивний зал сучасними тренажерами. Планується розмістити ринг, боксерські груші, татамі. Заняття проходитимуть під наглядом кваліфікованих тренерів, повідомляють у Цивільному корпусі «Азов».

Голосувати за проект можна двома способами: електронне голосування за ЦИМ посиланням та паперове голосування в приміщенні Черкаської міської ради, к.100, з 8.00 до 20.00. При собі обов’язково мати паспорт та ідентифікаційний код. У випадку, якщо адресою реєстрації у паспорті є не м. Черкаси, то мати при собі інший документ, що підтверджує місце перебування, роботи, навчання, служби у місті Черкаси.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру