В окупованому Криму введено режим надзвичайного стану

Дата: 22.11.2015
Автор:

"Влада" "кримнашистів" без води, продуктів і електроенергії з України не здатна абсолютно ні на що...

Мобільні мережі всіх операторів окупованого Криму перестали працювати майже відразу після того, як сталося відключення електроенергії – 20 листопада близько 23:20 за київським часом. Без зв’язку, як і без світла всі великі міста – Сімферополь, Севастополь, Ялта, Євпаторія та інші.

Вдається ловити сигнали російських операторів лише в населених пунктах, що знаходяться найближче до материкової Росії по сотах, що розташовані за Керченською протокою. Шторм, що відрізав Крим від Тамані посилює неприємні відчуття.

Рано вранці 22 листопада в окупованому Росією Криму відновили електропостачання після того, як у ніч на неділю світло на півострові пропало внаслідок підриву електроопор у Херсонській області. Про це повідомляють Крым.Реалии.

Однак, агентство “РИА Новости” повідомляє про те, що екстрені служби Криму запускають альтернативні джерела енергії. Йдеться про запуск мобільних газотурбінних установок та дизель-генераторів. Самопроголошена «влада» Криму ввела на півострові режим надзвичайного стану.

Після повного обмеження поставок з території України в результаті підриву електроопор в Херсонській обл окупаційній владі Криму вранці вдалося відновити електропостачання у всіх великих містах. Про це повідомляє російське агентство ТАСС, зазначають Патріоти України.

Навіть усі разом взяті резервні джерела енергопостачання Криму забезпечують лише частину необхідної для півострова електроенергії.

У разі повторення подібної ситуації у Криму, електропостачання якого на 70% залежить від України, “віялові відключення будуть по всьому півострову”. У зв’язку з цим на півострові вводять графіки відключення електрики і води для населення. Безсила окупаційна «влада» пообіцяла регулярно публікувати графіки відключення для населення. Тільки як їх населення побачить – не через Інтернет же чи телебачення, які щезають разом зі світлом?

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру