Оборону Маріуполя значно посилено підрозділами морської піхоти

Дата: 21.07.2015
Автор:

Три батальйони та один дивізіон морських піхотинців з військовою технікою у Маріуполь сьогодні проводжав Президент України Петро Порошенко.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Пресу України. Петро Порошенко сьогодні відвідує Миколаївську область з робочим візитом. Він вже встиг проінспектувати Військово-Морські Сили України на 235 загальновійськовому полігоні, звідки урочисто виїхали в зону АТО морські піхотинці та техніка.

“Морська піхота України значно посилить оборону Маріуполя – це наша відповідь на ту паніку, яку намагається посилити країна-агресор, що готує удар з моря. Три батальйони і один дивізіон, оснащені технікою, вирушають до Маріуполя!”, – заявив президент. Глава країни виразив упевненість в тому, що морські піхотинці посилять обороноздатність українського міста.

Батальйони, які виїхали на Маріуполь, як повідомляють місцеві ЗМІ, були додатково доукомплектовані 36-ма Хаммерами, які вчора прибули зі США на озброєння ЗСУ. Порошенко залишився задоволеним рівнем бойової підготовки “чорних беретів” і пообіцяв їм, що на озброєння ВМС України поступить техніка, яка відповідає останнім вимогам НАТО.

 http://patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру