Андрій Макаревич записав спільну пісню з “Гайдамаками” і поляком Мацеєм Маленчуком

Дата: 21.07.2015
Автор:

Пісня “Тільки Любов Залишить Тебе Живим” – відповідь артистів на страждання простих людей, цинізм та лицемірство політиків, складну та несправедливу ситуацію, в якій опинилася Україна сьогодні.

Текст пісні звучить трьома мовами – українською, російською та польською.

Гурт “Гайдамаки”, Андрій Макаревич і польський виконавець Мацей Маленчук записали спільну пісню ”Тільки любов залишить тебе живим”. Слова, які стали назвою композиції, належать російському музикантові.

“Гайдамаки” вирішили записати спільну чоловічу пісню про мир. Про мир в Україні і в цілому світі. Мир, як альтернатива всім формам війни: тотальній, гібридній, економічній, інформаційній… Пісня “Тільки Любов Залишить Тебе Живим” – відповідь артистів на страждання простих людей, цинізм та лицемірство політиків, складну та несправедливу ситуацію, в якій опинилася Україна сьогодні”, – йдеться на сайті “Радіо 24″, де відбулася прем’єра запису.

Композиція сповнена гармонії та чоловічої суворості.

Текст пісні звучить трьома мовами – українською, російською та польською. Як зазначається, ідея пісні виникла на репетиції в студії Мацея Маленчука біля Кракова. До речі, під час роботи над композицією польський співак вперше виступив також у ролі саксофоніста. Потім до спільної творчості запросили Андрія Макаревича, з яким гурт “Гайдамаки” має дружні стосунки. Запис пісні було здійснено на студії ФДР у Києві.

Прослухати антивоєнну пісню можна на сайті ”Radio 24″

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру