Погана новина для “сепарів”: командири ДУК “Правий сектор” і чеченських батальйонів українського війська провели “цікаву” спільну нараду

Дата: 13.06.2015
Автор:

Командування Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» провело зустріч з командирами чеченських батальйонів Джохара Дудаєва й Шейха Мансура.

У ДУК заявляють, що на переговорах були прийняті «цікаві» рішення, про деталі яких обіцяють повідомити згодом. На зустрічі був присутній і лідер «Правого сектору», нардеп Дмитро Ярош. Про це у соцмережі написав представник формування Андрій Гергерт.

«На базі 8-ї окремої роти відбулась зустріч з командирами чеченських бойових підрозділів – батальйонів Джохара Дудаєва та Шейха Мансура, прийняті цікаві рішення – про результати скоро дізнаєтесь. Дякую чеченським воїнам за підтримку і досвід, який передають. Віримо у скору перемогу!», – написав Гергерт.

«Провідник в доброму гуморі – все вийде!», – додав він. Як відомо, Дмитро Ярош досі заліковує поранення руки, отримане під Пісками в січні цього року. Нагадаємо, раніше Верховна Рада прийняла закон, яким легалізувала військові формування, що складаються з іноземців.
 http://patrioty.org.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру