У Черкасах з останнього Леніна зробили…козака

Дата: 28.04.2015
Автор:

У Черкасах останню публічно виставлену статую Володимира Леніна на території розважального спорткомплексу “Спортохота” вдягнули у вишиванку та жупан, а також “приклеїли” козацького чуба.

Фото “редизайну” статуї виклав у Facebook черкаський дизайнер Сергій Гойман. Раніше на території “Спортохоти” Ленін був у камуфляжі і з рушницею, що дуже обурювало черкаських комуністів, – пише видання “Вчасно”.

Світлана Літвінова, директор розважального комплексу “Спортохота”, пояснила, що таким чином керівництво закладу вирішило підкреслити свій патріотизм. – Ми не приховуємо своїх патріотичних настроїв. Й у країні відбулося стільки змін – Революція Гідності, зараз наші воїни захищають державу на сході країни. І відвідують “Спортохоту” також патріоти, тому ми переконані, що такі зміни у зовнішньому вигляді статуї до нового сезону їх порадують, – переконана Світлана Володимирівна.

Таким він був...

Директор “Спортохоти” не виключає, що заклад може оголосити конкурс на найкраще ім’я для оновленого символу розважального комплексу. За її словами, остаточно оздоблювальні роботи щодо зміни зовнішнього виду статуї будуть завершені до 1 травня.

Статуя Леніна у камуфляжі з рушницею з’явилась на території “Спортохоти” близько 12 років тому, придбали її у Києві. Світлана Літвінова говорить, що статуя ніколи, власне, пам’ятником Леніна і не була – це був мисливець.

Джерело: http://v4asno.com

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру