На Михайлівській площі у Києві відкривається виставка трофейної російської зброї і техніки, відбитої у ворога на Донбасі

Дата: 20.02.2015
Автор:

На столичній Михайлівській площі відкривається виставка доказів військової агресії Росії на території України під назвою «Присутність».

Відкриття виставки відбудеться завтра, 21 лютого, о 13:00 на Михайлівській площі у Києві.

«Присутність» — документальна виставка доказів агресії російських військ на території України», – розповіли у прес-центрі АТО.

Повідомляється, що на площі буде представлено зібрані зразки військової техніки, озброєння та амуніції, які використовуються підрозділами російської регулярної армії та незаконними збройними формуваннями в боях проти ЗСУ на Донбасі.

Задум організаторів полягає в тому, щоб наочно продемонструвати наскільки масштабною є підтримка терористів з боку РФ, а також те, що у конфлікті на сході України бере участь і безпосередньо російська армія.

Відвідати виставку всі охочі зможуть 21 лютого з 13:00, у наступні дні до  28 лютого  - з 10:00 до 22:00 за вказаною адресою.

Нагадаємо, російський журналіст Ілля Варламов опублікував фото кладовища бойовиків з великою кількістю безіменних могил з номерами до 2176 і далі.

www.uapress.info

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру