Ше.Fest розпочинає благодійний аукціон картин на підтримку військових

Дата: 13.08.2014
Автор:

Перший всеукраїнський фестиваль до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка “Ше.Fest”  розпочинає благодійний аукціон картин по збору коштів на тепловізор для черкаських військових, що проходять службу в прикордонному загоні Свердловського району Луганської області, та спорядження для батальйону спеціального призначення “Січ”.

Починаючи з 12 серпня, Ви маєте унікальну можливість зробити ставку на картину найкращих українських художників та митців, які пожертвували свої творіння для Української армії. До акції уже долучилися художники Юрій Шаповал, який зобразив Шевченка учасником акцій протесту на Майдані в Києві  (надав фотокопії своїх картин з серії “Григорович”); Оксана Чмиленко, яка надала свою роботу “Тарасова хата”, виконану вовною, та заслужений художник України, відомий своєю серією робіт щодо розкриття тематики “Голодомору” та “Шевченка”  Валерій Франчук, який презентував нам один зі своїх пейзажів.

У далекому 1838 році дякуючи портрету поета та вихователя спадкоємця російського престолу Василя Жуковського (виконаного художником Карлом Брюловим), який розіграли у лотереї за 2500 рублів, Тарас Шевченко отримав омріяну свободу. Сьогодні ми хочемо, щоб картини врятували життя нашим військовим, які ведуть боротьбу з російським окупантом на Сході України.  Тож не будьте байдужими!

Зробити ставку на картину Ви уже можете в офіційній групі Ше.Festy в соціальній мережі Vk за посиланням: http://vk.com/album-73738341_200876946 . Однак фінальний розіграш буде проведено на самому фестивалі.  Розіграш картин, які не будуть реалізовані в Моринцях,  продовжиться у соціальних мережах.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру