Знаменитий телеведучий “Машини часу” Андрій Охрімович потребує термінової допомоги!

Дата: 03.07.2014
Автор:

Андрій Охрімович і редактор "Козацького краю" Олег Островський на "Дикому хуторі" у Холодному Яру

Знаменитий журналіст і справжній патріот України, телеведучий програми “Машини часу” на 5-у каналі Андрій Охрімович потрапив до лікарні. Під час робочої поїздки до Львова у нього стався приступ інсульту.

Нині Андрій Охрімович – у Києві, проходить курс реабілітаційного лікування, який потребує значних фінансових витрат. Редакція “Козацького краю” закликає усіх небайдужих допомогти коштами, спрямувавши їх на рахунок дружини пана Андрія:

Номер рахунку у “Приватбанку”: 29244825509100, МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570. номер картки 5168755369791138. Уляна Глібчук.

Свого часу, зустрівшись з журналістами “Козацького краю” і побувавши у Холодному Яру, де будується козацька церква Святого Праведного Петра Калнишевського, Андрій Охрімович сказав: “У холодноярській церкві Калнишевського я відчуваю ту точку, знайшовши яку, можна зрушити світ на краще. А ще вона мені схожа на грізний меч, який здатний захистити майбутнє України…”

Ми бажаємо панові Андрію якомога швидшого одужання і чекатимемо на нього в гості до Холодного Яру. Разом зрушимо світ на краще, разом захищатимемо майбутнє України!

Довідка: Андрій Охрімович – уродженець Волині. Від перших днів незалежності України 12 років поспіль працював над авторськими програмами на Радіо Свобода. Ще п’ять років був ведучим Національної телекомпанії України, автором історико-документального циклу «Далі буде». Після приходу до влади Януковича, коли один із нових чиновників телебачення з усмішечкою заявив Охрімовичу: «Етаво «Далі буде» дальше нє будєт!», пан Андрій залишив телеканал і з ідеєю нової авторської програми «Машина часу» знайшов підтримку на 5-у каналі. Його програми відроджують історичне минуле України, утверджують самодостатність нації і підтримують віру у завтрашній день. Недаремно «Машина часу» – одна з найрейтинговіших програм 5-го каналу.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру