Скаутський “Пласт” проведе у Холодному Яру “Снігохід” – зимові туристичні змагання з орієнтування

Дата: 17.01.2014
Автор:

8 лютого 2014 року в Чигиринському і Кам’янському районах Черкаської області відбудуться популяризаційні зимові туристичні змагання з мандрівництва – «Снігохід». Про це “Козацькому краю” повідомили організатори змагань. “Снігохід″ – це зимові туристичні змагання з орієнтування, якi проводяться вже вчетверте, починаючи з 2011 року, з метою залучення молоді до спортивного туризму, популяризації здорового способу життя і активного відпочинку, професіоналізації пішого мандрівництва в зимових умовах та лижного мандрівництва, а також практичного вивчення історії рідного краю шляхом безпосереднього знайомства з історичними пам’ятками місцевого та національного рівнів.
Для тих, хто відважиться взяти участь, приготовано багато складних для знаходження і цікавих точок, неперевершені краєвиди і гідна винагорода за пройдені випробування. Взяти участь у змаганнях можна, зареєструвавшись на сайті snigohid.plast.org.ua. Потенційні учасники змагань – молодь віком від 16 до 30 років, яка любить активний відпочинок, мандрівки і пригоди. Організатори змагань – Національна скаутська організація – Пласт.
Зимові туристичні змагання включають в себе пішохідний та лижний етап. За контрольний час (8 годин) учасникам необхідно подолати десятки кілометрів важкодоступними місцями та відмітитися на контрольних точках. Відчайдухи, яким першими вдасться пройти всю дистанцію, розподілять між собою цінні призи від офіційних спонсорів змагань. На переможців чекає якісне туристичне спорядження та аксесуари провідних фірм світу.
Щороку місце проведення змагань міняється, що додає відчуття неповторності та зацікавлення до нових звершень. Цьогоріч «Снігохід» проводитиметься в історично славетній місцевості – Холодному Яру, урочищі, що завжди було форпостом українців у боротьбі за волю. Маршрут змагань, що проходитиме через холодноярські нетрі, переповнений цікавими та величними місцями. Якими саме, Ви зможете дізнатись, взявши участь у зимових туристичних змаганнях з мандрівництва – «Снігохід-2014».

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру