Фейк-новина: російський шансон-гурт “Бутирка” висунуто на здобуття Шевченківської премії

Дата: 17.11.2013
Автор:

Російський гурт "Бутирка" - реальний, "чіста канкрєтний" гурт, популярний у наших північних сусідів і певних колах в Україні. Ці хлопці з мудрими очима і не менш мудрими текстами пісень справді є...

Народний депутат України, член фракції Партії Регіонів запропонував висунути на здобуття Шевченківської премії російський шансон-гурт “Бутирка”.

Як відомо, тема волі і свободи була центральною у творчості Великого Кобзаря. Такою ж вона є і у піснях “Бутирки”. Взяти хоча б пісню “Запахло вєсной”, у якій оспівується бажання на свободу… Вважаю, що відзначити колектив, що виконує пісні з таким глибоким змістом, потрібно саме Шевченківською премією“, – заявив автор законопроекту.

На питання, чи є у нього ще подібні пропозиції, нардеп зазначив, що готує звернення до Міністерства освіти і науки України щодо внесення у шкільну програму курсу літератури віршів Михаїла Круга і творчості групи “Пятілєтка”.

Нашим дітям потрібно розповідати про житейські справи- заявив депутат. - Прописні істини треба знати ще зі шкільної парти. І взагалі, дітей треба виховувати на правильних героях, таких, як Саша Бєлий з “Бригади”, а не всяких там Бандерах.

Зазначимо, Національна премія України імені Тараса Шевченка є найвищою в Україні творчою відзнакою за вагомий внесок у розвиток культури та мистецтва.

Юрко Штуцер спеціально для UaReview

Від “Козацького краю”: попереджаємо, що сайт UaReview є ресурсом, який спеціалізується на фейкових, тобто надуманих, іронічних та гумористичних “новинах”. Класикою їхніх жартів є повідомлення про те, що піймали буфетчицю Верховної Ради, яка регулярно плювала у суп нардепам, про те, що Вірастюк сам розігнав гей-парад у Львові, що Табачник прибрав літеру “ї” з алфавіту, що гімн України міжнародні експерти визнали найкращим у світі… Ми віримо у те, у що нам хочеться вірити – на цьому й грають наші колеги=журналісти, які за сумісництвом – ще й гумористи. Тож ще раз повторимося: вищевикладена “новина” є фейковою, але на жаль не так і тяжко уявити собі подібну ситуацію насправді. Чи не так?

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру