Українські бомбардувальники тренуються “утюжити” ворога

Дата: 19.08.2013
Автор:

Старокостянтинівські бомбардувальники провели льотну зміну у складних метеоумовах – розповіли “Козацькому краю” у РМЦ Міноборони України.

На бомбардувальниках Су-24М, бомбардувальниках-розвідниках Су-24МР та навчально-тренувальних літаках Л-39 “Альбатрос” вдень у складних метеорологічних умовах відбулась чергова льотна зміна у Старокостянтинівській бригаді тактичної авіації імені Петра Франка, якою командує військовий льотчик другого класу полковник Микола Коваленко.

Екіпажі бригади відновлювали навики техніки пілотування і навігації. Від командування Повітряних Сил в польотах взяв участь в якості інструктора військовий льотчик-снайпер полковник Сергій Близнюк, який ще до січня впродовж багатьох років командував цією бригадою.

Разом за льотну зміну було виконано більше двох десятків польотів. Загальний наліт усіх екіпажів склав близько двадцяти годин.

Варто підкреслити, що з 28 серпня льотчики і штурмани бригади візьмуть участь у льотно-методичному зборі, котрий пройде у Луцьку. Екіпажі бомбардувальників виконуватимуть випробувальні пуски керованих авіаційних бомб і практичне їх застосування на полігоні Повурськ.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру