Для організаторів “Джури” у Києві, Дніпропетровську й Тернополі проведуть вишкільні семінари

Дата: 17.10.2012
Автор:

Вишкільний семінар, який пройде у Києві, Дніпропетровську та Тернополі, має за мету базову підготовку спеціалістів – виховників гуртків гри «Джура», які організовуватимуться у навчальних закладах.

В програмі семінару передбачено теоретично-практичні заняття з ідейних та організаційних засад гри, методики козацько-лицарського та патріотичного виховання, програми роботи по грі «Джура» протягом року, організації фінальних змагань як підсумку річного циклу праці.

До участі у Семінарі запрошуються вчителі та вихователі середніх та позашкільних навчальних закладів, представники козацьких і громадських організацій, які беруть або хочуть брати практичну участь в організації заходів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Реєстраційна форма учасника (зразок у додатку) подається до 27 жовтня 2012 р. на електронну адресу: gra.dzhura@gmail.com або через он-лайн зголошення.

Критерії відбору учасників: вік 18-40 років, досвід роботи з молоддю, бажання займатись розвитком гри «Сокіл» («Джура»).

Проїзд, проживання і харчування – за рахунок Організаторів Семінару.

Виїзд на місце проведення Семінару здійснюється виключно за викликом Організаторів Семінару.

1-й  Семінар 17, 18 листопада 2012 р. м. Київ Запрошуються виховники м. Києва та областей: Київської, Вінницької, Житомирської, Сумської,Черкаської та Чернігівської
2-й  Семінар 22, 23 грудня 2012 р.
м. Дніпропетровськ
Запрошуються виховники областей: Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Харківської, Херсонської, а також АР Крим і м. Севастополя
3-й  Семінар січень 2013 р.
м. Тернопіль
Запрошуються виховники областей: Тернопільської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької

 


Оргкомітет семінару

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру