До Верховної Ради балотуються Богдан Хмельницький, Мазепа, Стус, Франко, Котляревський і Грушевський

Дата: 20.08.2012
Автор:

На виборах до Верховної Ради балотуються кандидати з прізвищами доволі відомими: в парламент підуть Богдан Хмельницький, Павло Корчагін, а також Мазепа і Галілей.

Павло Корчагін, 28-річний другий секретар Сєвєродонецького міськкому КПУ йде по рідному 106-му округу. 35-річний Богдан Хмельницький живе в Києві, але, як і його знаменитий тезко і однофамілець, родом з Черкаської області. У впевненості, що «рідна земля допоможе» він вирішив балотуватися в Умані: Хмельницький – кандидат по 200-му округу.

46-річний Анатолій Галілей – лідер дніпропетровської «Свободи» і кандидат на 28-му окрузі. Крім того, в Раду можуть пройти однофамільці й інших відомих персон. Туди балотується Мазепа (94-й округ), Грушевський (101-й), Котляревський (4-й), Стус (15-й), Франко (122-й), однофамілець актора – Пуговкін (57-й) і відразу два Боярських (98-й і 145-й округи). Йдуть на округи і однофамільці відомих політиків. На 136-му окрузі, наприклад, зареєстровані як самовисуванці Ірина Акімова і Азаров (тільки В’ячеслав).

За матеріалами Ура-інформ

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру