Військово-патріотична гра “Джура” (“Сокіл”) продемонструвала прагнення юних українців бути гідними нащадками козацького роду

Дата: 31.07.2012
Автор:

Протягом спекотного липневого тижня в селі Осій Іршавського району Закарпаття на базі центрального табору туристичного активу учнів України пройшов III Всеукраїнський етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри „Сокіл” („Джура”).У заході різні області України представлені були 21 командою.

Під час гри учасники пройшли фізичне загартування, тренування з козацьких бойових мистецтв, здійснили туристичні походи, опановували козацьку зброю, знання устрою козацької держави та продемонстрували комплекс морально-етичних якостей: мужність, сміливість, справедливість, доброту, чесність, відповідальність, товариськість, повагу до старших, самоорганізованість та вміння приймати рішення.
За підсумками гри було проведено нагородження за етапами, участь в якому взяли представники Закарпатської облдержадміністрації та керівництва Іршавщини, а також гості свята. Всі команди, повернулися додому з призами та нагородами.

www.mukachevo.net

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру