Українці виграли “золото” на чемпіонаті світу з кульової стрільби

Дата: 21.10.2022
Автор:

Українські спортсмени Юлія Коростильова та Максим Городинець виграли золоту медаль на чемпіонаті світу-2022 з кульової стрільби серед змішаних пар.

Про це повідомив керівник Львівської обласної держадміністрації Максим Козицький.

Відомо, що український дует переміг у змаганнях у швидкострільній стрільбі з малокаліберного пістолета з 25 м. У фіналі Коростильова та Городинець здолали дует з Індії.

 За рівного рахунку 14:14 на користь українців зіграла вирішальна серія – у ній наша пара закрила 7 мішеней проти 6 суперників.

Відомо, що Юлія Коростильова львів’янка. За цю нагороду управління молоді та спорту Львівської адміністрації виплатить спортсменці премію завбільшки 100 тисяч гривень.

Національний олімпійський комітет повідомив, що для України це вже сьома медаль на чемпіонаті світу з кульової стрільби, що триває у столиці Єгипту. Тепер у скарбничці збірної України 2 золоті, 2 срібні та 3 бронзові нагороди.

Довідка

Кульова стрільба — один із підвидів стрілецького спорту. У цьому виді спорту, стрільба проводиться з пневматичних, дрібнокаліберних і великокаліберних гвинтівок і пістолетів. Є олімпійським видом спорту. Шлях до успіху у цьому спорті насамперед залежить від вміння психологічно налаштовуватись.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру