ЗСУ “отримали від росії” ще один склад боєприпасів, які тепер полетять на окупантів

Дата: 01.10.2022
Автор:

Співробітники ДБР виявили у звільненому від росіян Ізюмі на Харківщині покинутий склад, де окупанти зберігали великий арсенал боєприпасів та пропагандистські листівки.

Джерело: пресслужба Державного бюро розслідувань

Дослівно: “Склад був облаштований на території Ізюмського лісгоспу, де під час окупації базувалася 1 танкова дивізія російської армії. Всю макулатуру завезли з території РФ. Серед іншого, окупанти розповсюджували листівки на окупованих територіях за допомогою авіації”.

Деталі: ДБР повідомляє, що під час втечі окупанти залишили на складі чималий арсенал боєприпасів, серед яких бойові заряди для систем реактивного залпового вогню. Знайдені боєкомплекти передавли підрозділам ЗСУ.

За інформацією відомства, 1 танкова дивізія також брала участь в окупації Тростянця на Сумщині. Однак ні в Тростянці, ні в Ізюмі вони не змогли закріпитися на позиціях та повтікали.

 Видання Forbes підрахувало, що Збройні сили України захопили більше техніки росіян, ніж отримали від країн-партнерів. Зокрема, лише з 6 по 10 вересня українські військові захопили 129 одиниць техніки, яку видання оцінює у 104 млн доларів.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру