Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний потрапив на обкладинку американського журналу Time

Дата: 26.09.2022
Автор:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний потрапив на обкладинку одного з жовтневих випусків впливого американського журналу Time. Про це повідомляється в офіційному Twitter-акаунті журналу.

 Новий випуск журналу з фото Валерія Залужного вийде в продаж 10 жовтня і матиме назву «Генерал: Валерій Залужний і український шлях війни». Статтею випуску буде матеріал про під назвою Inside the Ukrainian Counterstrike That Turned the Tide of the War («Всередині українського контрудару, який змінив хід війни»)

У статті, що вже доступна в онлайн-версії журналу, журналіст Саймон Шустер описує Залужного, як «українського лідера нового покоління».

«Коли буде писатися історія війни в Україні, Залужний посяде там визначну роль. Він був частиною українського керівництва, яке витратило роки на перетворення армії країни з незграбної радянської моделі на сучасну бойову силу. Загартований роками боротьби з Росією на східному фронті, він належить до нового покоління українських лідерів», – йдеться в матеріалі.

До слова, у березні журнал Time випустив новий номер, присвячений Україні, на обкладинці якого вперше був напис українською мовою. На синьо-жовтому тлі обкладинки розмістили напис українською мовою: «Життя переможе смерть, а світ – темряву».

У травні Валерій Залужний, президент Володимир Зеленський та головна редакторка видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва потрапили до списку найвпливовіших людей світу за версією журналу Time.
https://zaxid.net/news/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру