“Рамштайн-5″ враховує всі інтереси України по зброї і абсолютно не цікавиться “думкою” росії

Дата: 13.09.2022
Автор:

"Рамштайн-5" налаштований на жорстку відповідь здичавілим агресорам. Малюнок Андрія Єрмоленка

В Офісі президента Володимира Зеленського розповіли про результати 5-го засідання контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн».

Офіційний Київ абсолютно задоволений результатом “Рамштайна”.

«П’ятий «Рамштайн» – це вже трохи інша конфігурація. Там було близько 50 міністрів оборони, вони обговорювали конкретику. Якщо раніше вони обговорювали в тому числі політику, то зараз вони проговорювали лише оборонну політику, аналізували, як іде війна і яка потрібна зброя Україні, проговорювали конкретні плани по її поставках», – розповів у коментарі Радіо Свобода антикризовий радник голови ОП Михайло Подоляк.

Окрім того, за його словами, важливим є рішення контактної групи у форматі «Рамштайн» «принципово не звертати уваги на будь-які заяви Російської Федерації» і що «Україні будуть надавати всю необхідну зброю».

П’яте засідання контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» відбулося на авіабазі «Рамштайн» у Німеччині 8 вересня.

Нагадаємо: днями стало відомо, що донового пакету допомоги Україні від Пентагону увійшли 105-міліметрові гаубиці та високоточні ракети.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру