Потрійний удар Мартина Якуба: як український письменник і дизайнер допомагає ЗСУ

Дата: 18.08.2022
Автор:

Наближати перемогу у Великій Визвольній війні українського народу можуть різні люди й у різний спосіб. Кожен внесок є важливим, кожна дія вагомою, кожне зусилля корисним. Й усі вони разом − по-своєму особливими, своєрідними, неповторними.

Багатогранним є особистий внесок у перемогу письменника Мартина Якуба, повідомляє АрміяInform.

Довідково: Мартин Якуб − відомий український письменник, автор бестселерів «Мертві моделі» (2019 рік) і «Не твоє собаче діло» (2021 рік), а також влучних графічних робіт на гостроактуальні теми сучасної війни рф проти України.

Навіть якщо обмежитись винятково графічними роботами письменника, можна помітити, що він завдає ними щонайменше потрійного удару по російських агресорах на користь ЗСУ, українського народу й української культури.

Першим ударом Мартин Якуб долучається до творення і підтримки позитивного образу ЗСУ − супергероїв, які боронять українських народ і державу Україна від абсолютного зла рашизму.

«Нашими супергероями нині є бійці ЗСУ», − зазначає Мартин Якуб.

Другий удар не менш важливий − це обстоювання існування самостійної української культури, абсолютно незалежної від російської. Мартин Якуб пропонує не дискутувати про те, гарна російська культура чи погана − вона просто не наша, чужинська.

 

У цьому визначенні немає нічого принизливого для російської або ж зверхнього для української культури. Так само чужинськими є для українців цікаві французька або іспанська, чеська або болгарська, китайська чи японська та інші культури сотень народів світу.

«Російська література − я нічого проти неї не маю насправді. Нехай в них буде своя література. Просто ми до неї маємо ставитись як до іншої, чужинської, іноземної літератури. А на сьогодні це взагалі література ворога, і я дуже сумніваюся, що радянські громадяни у 1943 році зачитувалися творами класичних німецьких письменників − Гете чи інших», − наголошує письменник.

Нарешті, третім ударом графічних робіт Мартина Якуба є збір коштів на підтримку ЗСУ завдяки їх продажу на платформі NFT.NFT-актив – це спеціальний цифровий сертифікат (токен), прикріплений до «цифрового товару», наприклад, до зображення. Завдяки купівлі прав на зображення можна закріпити свої права на його використання.

Продаж зображень через платформу NFT − дуже ефективний крок для збору коштів. Наприклад, український NFT-музей війни зібрав для допомоги ЗСУ понад мільйон доларів США, а астронавт NASA Скотт Келлі, запустивши власний NFT,акумулював на підтримку України 500 тисяч $.

«Виклав свої малюнки у вигляді NFT. Прибуток піде на ЗСУ. Якщо бажаєте стати власником зображення і допомогти армії − запрошую до покупки. Або ж, традиційно, допоможіть у розповсюдженні», − закликає Мартин Якуб на своїй сторінці в Facebook.

Тож свій третій удар на користь ЗСУ Мартин Якуб завдає в уже апробованому попередниками форматі. Зважаючи ж на оригінальність і зміст зображень, які пропонує придбати письменник, він так само приречений на успіх.

Тож якщо ви бажаєте допомогти ЗСУ і заразом стати власником яскравого, оригінального і сповненого глибокого сенсу зображення − пристати на пропозицію Мартина Якуба буде дуже вдалим рішенням. Цим ви допоможете письменнику завдати усіх трьох вирішальних ударів на користь ЗСУ, українського народу й України.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру