На кримському мосту – знову затори з “відпочивальників”, які тікають з тимчасово окупованого півострова

Дата: 16.08.2022
Автор:

У Міноборони Росії нарешті визнали, що в тимчасово окупованому Криму – знову вибухають боєприпаси. Знехотя кремлівські вояки повідомляють, що поблизу Майського в тимчасово окупованому Криму “сталося займання” на території обвалованого майданчика тимчасового зберігання боєприпасів у військовій частині. Про це повідомляє пропагандистське “РИА Новости”, передають Патріоти України.

“В результаті “займання” сталася детонація боєприпасів, що зберігалися. Серйозно постраждалих немає, вживаються заходи щодо гасіння пожежі, його причини з’ясовуються”, – заявили в Міноборони РФ. Але гауляйтер Криму Сергій Аксьонов говорить інше – каже, що в результаті потужної детонації боєприпасів нібито постраждали двоє цивільних. Їхньому життю нічого не загрожує. Про втрати серед особового складу військової частини дані замовчуються.

Боєприпаси на старій фермі серед степу, які окупанти використовували як склад БК, продовжують детонувати.

Тим часом, тисячі громадян Росії, які хотіли повідпочивати у тимчасово окупоаному українському Криму, вже натовпами висуваються в бік мосту через Керченську протоку. Паніка в окупантів піднялася після ранкової атаки по військовій частині. Про це повідомив очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передають Патріоти України.

 ”Вас же попереджали одразу після Новофедорівки – не затримуйтесь, їдьте з нашого Криму завчасно… Ні, треба було вам чекати на Джанкой”, – написав глава Меджлісу.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру