США прокоментували вибухи на російській авіабазі в окупованому Криму

Дата: 10.08.2022
Автор:

Зображенням оригінальної "валізи" художник Олексій Кустовський відреагував на "завершення курортного сезону" в тимчасово окупованому Криму

У Білому домі, коментуючи вибухи на військовому аеродромі в Новофедорівці у анексованому Криму, заявили, що підтримують зусилля України із захисту свого суверенітету і територіальної цілісності.

Про це повідомляє «Голос Америки», з посиланням на заяву речниці Білого дому Карін Жан-П’єр.

Зазначається, що представниця Білого дому відповідала на питання журналіста про «серію вибухів на російській авіаційній базі в Криму», і чи вважають США військові об’єкти у Криму легітимною ціллю для України в умовах постачань американської зброї для ЗСУ.

Згідно з її словами, розв’язана росією війна може затягнутися, однак Сполучені Штати й надалі підтримуватимуть український народ.

«Як ви знаєте, ми підтримуємо зусилля України із захисту свого суверенітету і своєї територіальної цілісності, як ми багато разів говорили. Боротьба триває на сході та південному заході країни, і ще далека від закінчення. Ми попереджали, що це може бути довга і затяжна війна. Ми і надалі забезпечуватимемо, щоб Україна могла протистояти неспровокованій агресії росії, і це – в центрі нашої уваги… Ми будемо продовжувати підтримувати Україну в їхній боротьбі за свою свободу, в їхній боротьбі за свій суверенітет проти брутального нападу з боку росії», – повідомила Жан-П’єр.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру