Московський пропагандист шокований тим, що “русскій дєд” з Харкова готовий з автоматом захищати своє місто від Росії

Дата: 26.01.2022
Автор:

ХАРКІВ - ЦЕ НАЗАВЖДИ УКРАЇНА! ЧУЖИМ, ЯКІ НЕ ХОЧУТЬ МИРУ, ТУТ НЕ РАДІ.

Опитування на вулицях Харкова, проведене журналістами видання “Сьогодні” на тему дій містян у разі початку російського вторгнення, викликало резонанс у РФ.

Готовність харків’ян взяти в руки зброю та чинити опір російським військовим стала великою несподіванкою для багатьох у Росії. Відомий російський журналіст, військовий кореспондент телеканалу “Росія – 1″ Алєксандр Сладков у шоці від того, що і російськомовні українці готові зі зброєю в руках воювати проти російських окупантів. Про це він заявив у своєму телеграм-каналі, коментуючи відео опублікованого опитування, передають Патріоти України.

Пропагандисту Сладкову гірко усвідомлювати, що за спробу окупації Харкова навіть місцевий російськомовний пенсіонер готовий "зубами рвати" ворога...

Більше того, Сладков чомусь упевнений, що у Харкові живуть росіяни. “ЧТО ПРОИСХОДИТ? В ОПРОСЕ В ХАРЬКОВЕ ЛЮДИ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ СООБЩАЮТ О ГОТОВНОСТИ ВОЕВАТЬ С РОССИЕЙ. Каким же брандспойтом им промыли головы!?!? Русский дед сообщает, что хоть сейчас готов взять автомат и воевать, даже “землю грызть”. И тут же добавляет какой-то бред: “А семью отправлю на дачу”, – злостиво шаленіє російський пропагандист.

Тим часом,  про те, що Харків був і буде українським містом, мешканці якого готові захищати його від будь-яких загарбників, чітко заявив мер Харкова Ігор Терехов.

Як передає “Новинарня“,  у зверненні до харків’ян, опублікованому на сайті міськради у п’ятницю, 21 січня, Терехов запевнив, що “місто готове дати тверду відсіч потенційному загарбникові, – всі сили та засоби для того, щоби відстояти Харків, у нас є”.

Терехов вважає, що приводів для занепокоєння немає, і Харків і надалі успішно розвиватиметься під мирним небом. “Все буде Харків і все буде Україна!”, – зазначив міський голова.

Міський голова Ігор Терехов підкреслює:“Харків був і буде українським містом, жителі якого є громадянами єдиної та неподільної України!"

“Харків був і буде українським містом, жителі якого є громадянами єдиної та неподільної України. І будь-хто, хто посягне його захопити, повинен розуміти – на захист свого улюбленого міста встануть не лише харків’яни, а й усі українці“, – підкреслив Терехов.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру